Comunicate de presăNews

MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet îndeplinesc acum standardul Euro 6d-TEMP

Sportivii de top ai mărcii premium britanice din clasa mică dispun, din martie 2019, de filtru de particule pentru motor pe benzină, care este integrat în sistemul de evacuare sport.

Principalii jucători ai gamei de modele a mărcii premium britanice din clasa mică îşi oferă performanţele palpitante nu numai cu o eficienţă exemplară, ci şi printr-un comportament îmbunătăţit suplimentar al emisiilor. MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet vor fi echipate standard, din martie 2019, cu filtru de particule pentru motor pe benzină pentru reducerea emisiilor de particule. Acum, filtrul de particule pentru motor pe benzină este o componentă integrantă a tehnologiei de purificare a emisiilor de eşapament la toate modelele cu motorizare pe benzină ale mărcii MINI în clasa mică.

La MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet, filtrul de particule pentru motor pe benzină este integrat în sistemul de emisii al evacuării sport, disponibil standard. Acesta asigură că livrarea dinamică a puterii – motorul de 2,0 litri, cu patru cilindri şi tehnologie MINI TwinPower Turbo, dezvoltă 170 kW/231 CP – generează o acustică sport distinctivă, în timp ce asigură un comportament exemplar al emisiilor de eşapament. Ambele modele John Cooper Works îndeplinesc acum standardul de emisii Euro 6d TEMP foarte strict. Introducerea celei mai recente tehnologii de reducere a emisiilor de eşapament nu are nici o influenţă asupra valorilor exemplare ale consumului şi emisiilor CO2 ale ambilor sportivi de top.

Cu transmisia standard – manuală, cu şase trepte -, MINI John Cooper Works accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,3 secunde şi are nevoie de numai 5,6 secunde pentru acceleraţia în reprize, de la 80 la 120 km/h. MINI John Cooper Works Cabriolet completează sprintul standard 0-100 km/h în 6,6 secunde şi acceleraţia în reprize în 6,1 secunde. De asemenea, transmisia sport Steptronic cu opt trepte este disponibilă opţional pentru ambele modele John Cooper Works.

MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet se diferenţiază prin motorul turbo puternic, suspensia sport cu jante John Cooper Works de 17 ţoli, din aliaj uşor, sistemul de frânare sport, kitul aerodinamic John Cooper Works şi scaunele sport John Cooper Works.
Noi opţiuni de personalizare sunt interiorul MINI Yours Piano Black iluminat, care include zonă decorativă luminată în spate pe partea pasagerului din faţă, şi opţiunea de exterior Piano Black cu contururi în negru foarte lucios pentru faruri, stopuri şi grila radiatorului. Cele mai noi completări ale gamei de opţiuni şi accesorii includ opţiunea de telefonie cu încărcare wireless, proiecţie de logoului MINI pe partea conducătorului, precum şi produse personalizabile ale game MINI Yours Customised.

Lasă un răspuns