News

MAZDA MX5 – Model Editia a 30-a Aniversare

Ediție limitată, 3.000 de unități.

Au trecut 30 de ani de când Mazda MX-5 si-a facut debutul la Salonul Auto de la Chicago in 1989, fiind in continuare unul dintre cele mai populare automobile din lume.

Ediția a 30-a aniversare MX-5 (3.000 de unități din întreaga lume) a fost dezvoltata pe baza modelelor soft-top din a patra generație, această ediție fiind comercializata doar in culoarea Racing Orange, avand accente portocalii la scaune, fatele de uși, tabloul de bord și la maneta schimbatorului de viteze.

Modelul MX 5 aniversar are un ecuson comemorativ montat pe caroserie, ce indica un număr de serie de la 0 la 3000.

Dotarile specifice includ scaune Recaro, sistem audio BOSE, iar ca dotari tehnice, automobilul vine echipat cu jante din aluminiu forjat, in culoare gri inchis, amortizoare Bilstein și frâne Brembo și Nissin, respectiv pentru rotile din față și în spate.

În urmă cu trei decenii, Mazda și-au propus să creeze un automobil de care oricine sa se poata bucura în orice imprejurare. In consecinta Mazda a conceput si fabricat modelul MX 5, care s-a bucurat de un real success de piata, tinand cont ca MX 5 este astazi la a patra genaratie si a fost produs in peste 1.000.000 de unitati.

Mazda a continuat să-si perfecționeze modelul MX 5, ridicând constant calitatile si performantele pentru a oferi un automobil modern, performat dar mai ales… fun-to-drive.

Lasă un răspuns