Comunicate de presăConceptNews

Conceptul Citroën AMI ONE

Se conduce fără permis!

Conceptul Citroën Ami One este viziunea Mărcii asupra libertății în oraș: #LibertyElectriCityMobility! Acesta combină avantajele unui model 100% electric cu un design îndrăzneț și colorat și o utilizare complet facilitată (ultra-compact, intuitiv, conectat) oferind un confort și un spirit practic inedit.

Prin acest concept, Marca propune mai multă libertate în oraș. Citroën a creat Conceptul Ami One ca alternativă la transportul public (autobuz, tramvai, metrou) și la alte mijloace individuale de transport pe două roți ( biciclete, scutere, trotinete). Concept ultra-compact cu 2 locuri (2m50), ce oferă utilizatorilor agilitate în mediul urban, Ami One sugerează prin designul său robustețe și protecție (grație cabinei închise). Accesibil tuturor persoanelor începând cu vârsta de 16 ani (14 ani în Franța), conceptul partajează cu Marca aceeași dragoste pentru libertatea de mișcare.

Obiect 100% conectat, Conceptul Ami One se bazează pe un ecosistem 100% digital. Ecosistemul oferă utilizatorilor o experiență “à la carte” (prezentare, solicitare test drive, configurare servicii, rezervare și livrare, toate accesibile online) care permite clienților să aleagă perioada de utilizare cea mai potrivită pentru nevoile lor. Experiența digitală se continuă cu o aplicație mobilă dedicată pentru gestionarea vehiculului și a traseelor.

Cîteva caracteristici tehnice:

  • Lungime: 2.50 m
  • Lățime: 1.50 m
  • Înălțime: 1.50 m
  • Rază bracaj între pereți: 8 m
  • Greutate: 425 kg

Lasă un răspuns